TT Hall Assen

TT Hall Assen is één van de 22 locaties van Libéma.

TT Hall Assen kent een groot bereik in het noorden. De Evenementenhal in TT Hall Assen is met 17.000 m² de grootste aaneengesloten hal van Nederland. Van ruimtegebrek zal dus geen sprake zijn. Er wordt u ook juist de mogelijkheid geboden om de ruimte te verkleinen; dat kan door tussenwanden of gordijnen te plaatsen. U kunt in TT Hall Assen diverse evenementen organiseren: van beurs tot dancefeest en van sportevenement tot congres.

TT Hall Assen biedt u een groot podium

TT Hall Assen biedt een grote ruimte, die volledig naar uw wens aangekleed kan worden. De diversiteit van de locatie komt tot uiting met het rijtje aan vaste klanten waar TT Hall Assen een podium aan biedt: Landbouw Vakbeurs, Auto Occasion Shows, Huishoud Hobbybeurs en diverse vlooienmarkten. Daarnaast maken de gunstige ligging aan de A28 en de 6.000 gratis parkeerplaatsen TT Hall Assen tot een aantrekkelijke locatie.

Leisurepark in aanbouw bij TT Hall Assen

Elk jaar verwelkomt TT-Assen 600.000 bezoekers. Om de aantrekkingskracht van mensen met affiniteit met de auto- en motorsport verder te vergroten, zijn de eerste bouwstenen gelegd voor het Leisurepark 'TT-World'. TT-World gaat racing, experience, entertainment en shopping combineren. Ook komt er een hotel van 30 meter hoog met een glazen gevel. Kortom: het TT-terrein in Assen maakt interessante combinaties op één terrein mogelijk.

Meer informatie of een offerte? Mail naar info@tt-hall.nl, bel 0592-304080 of bekijk voor meer informatie www.tt-hall.nl.

Ik ben geïnteresseerd

* verplichte velden

Blog
Wat kan citymarketing betekenen voor evenementen?

Wat kan citymarketing betekenen voor evenementen?

Profiteer als organisator mee.

Lees verder
Verhoog de effectiviteit van uw persbericht

Verhoog de effectiviteit van uw persbericht

Tips en tricks om meer effect te bereiken met uw persbericht.

Lees verder
Kaartverkoop van evenementen: korting geven?

Kaartverkoop van evenementen: korting geven?

Slimme manieren om dit te doen

Lees verder
Referenties

Armin van Buuren

"Brabanthallen zijn goed betaalbaar en praktisch"

Lees verder

Bruggen Verwiel Eventmarketing

“Zeer geslaagde samenwerking met Brabanthallen en 1931”

Lees verder

Aviko

“Autotron en Vakantiepark Dierenbos vormen een supergoede combinatie”

Lees verder