Aviko

Evenement 50-jarig jubileumfeest Aviko
Locatie Autotron Rosmalen, EvenTron Rosmalen en
Vakantiepark Dierenbos
Datum 1 & 2 juni 2012
rganisator East Side Productions: accountmanager/producer
Manon Klaver
Aantal bezoekers 1.000
Soort evenement Bedrijfsfeest
Doel evenement Het 50-jarig jubileum van Aviko vieren.


“Autotron en Dierenbos vormen een supergoede combinatie”

Organisator East Side Productions realiseert evenement met creatieve invulling op Autotron.

Omschrijving: 50-jarig jubileumfeest Aviko
Aviko beleefde in juni een groot 50-jarig jubileumfeest met 700 nationale en 300 internationale medewerkers. Zij ‘reisden’ tijdens dit bedrijfsfeest door vijf werelden van Aviko met uiteenlopende activiteiten op het binnen- en buitenterrein van Autotron Rosmalen. Zo gingen zij touwtrekken, kano varen, kleiduif schieten en deden ze een Aviko kennisquiz. Daarna werden zij opgefrist in de ‘wasstraat’ met kappers en stylistes. Verder werden de medewerkers van Aviko getrakteerd op een indrukwekkende flashmob, een daverend optreden van een getrainde Aviko talentenband en optredens van artiesten, onder wie Clarence Milton Bekker, Berget Lewis en Alain Clark.

De locatie: prettige locatie en handige combinatie met Vakantiepark Dierenbos
Manon Klaver was namens East Side Productions één van de organisatoren van het jubileumfeest van Aviko. Ze licht de keuze voor Autotron Rosmalen toe: “Autotron is absoluut een prettige locatie, zowel binnen, ook in EvenTron Rosmalen, als met het gebruik van het buitenterrein. Dit is mede te danken aan de ligging in een groene omgeving. De goede bereikbaarheid vanuit Duitsland, België en de luchthavens speelde ook mee in de keuze voor Autotron.
Het was erg fijn dat de opbouw voor UNICEF Open voor Aviko een dag kon worden stilgelegd. Daarnaast pakte het supergoed uit dat de 300 gasten uit onder andere Rusland, Australië en Polen terecht konden bij het op loopafstand gelegen Vakantiepark Dierenbos. Hierdoor hielden we alles in één hand en het had een positieve invloed op het programma.”

Resultaat: vele positieve reacties
Het jubileumfeest van Aviko behelsde een vol en complex programma voor een grote groep mensen. Klaver beoordeelt het jubileumfeest van Aviko als zeer geslaagd: “De organisatie van dit evenement bij Autotron Rosmalen betrof veel maatwerk en we hebben het een leuke, creatieve invulling kunnen geven. Dat is ook bevestigd, aangezien we vele positieve reacties hebben ontvangen. De samenwerking met de gehele organisatie van Libéma verliep absoluut heel goed. Ze schakelden snel, communiceerden helder, dachten mee en waren heel gedreven. Kortom: we hebben een mooi resultaat neergezet voor Aviko.”

Heeft u ook interesse in Autotron Rosmalen? Bel 088-9000350, mail naar zakelijk@libema.nl of vul rechts het formulier in.

Zoek uw locatie
Ik ben geïnteresseerd

* verplichte velden

Blog
Wat kan citymarketing betekenen voor evenementen?

Wat kan citymarketing betekenen voor evenementen?

Profiteer als organisator mee.

Lees verder
Verhoog de effectiviteit van uw persbericht

Verhoog de effectiviteit van uw persbericht

Tips en tricks om meer effect te bereiken met uw persbericht.

Lees verder
Kaartverkoop van evenementen: korting geven?

Kaartverkoop van evenementen: korting geven?

Slimme manieren om dit te doen

Lees verder
Referenties

Armin van Buuren

"Brabanthallen zijn goed betaalbaar en praktisch"

Lees verder

Bruggen Verwiel Eventmarketing

“Zeer geslaagde samenwerking met Brabanthallen en 1931”

Lees verder

Aviko

“Autotron en Vakantiepark Dierenbos vormen een supergoede combinatie”

Lees verder